Het team

Met wie ga jij de komende 6 maanden werken?

Max

Max-nieuwMax is er vanaf het begin bij en is jouw aanspreekpunt voor de komende 6 maanden. Samen gaan jullie doelen bepalen, je doelgroep(en) in kaart brengen en bepalen welke marketing diensten het beste hierbij passen. Heb je vragen over Inbound Marketing, het partner programma of wil je sparren over de marketing efforts van aankomende maand? Dan moet je bij Max zijn!

Maike

Maike-2Als de strategie is bepaald wordt het tijd om content te maken voor jouw Inbound Marketing campagne. Als online marketeer gaat Maike aan de slag met het schrijven van blogs en website teksten, het plaatsen van social media content, het opstellen van nieuwsbrieven en meer. Tijd om jouw kanalen te laten groeien!

Thomas

Thomas-1Net zo belangrijk als het maken van de content is ervoor zorgen dat de juiste content op het juiste moment op het juiste kanaal wordt geplaatst. Thomas stelt een Inbound Marketing planning voor de komende 6 maanden op en zorgt ervoor dat jouw marketing loopt als een trein.

 

Rick

rickSterke marketing kan niet zonder pakkend beeld. Daar hebben we gelukkig Rick voor! Rick gaat als graphic designer en videograaf aan de slag met het ontwikkelen van de juiste beelden voor jouw marketingstrategie. Van complete flyers tot aan Facebook posts of productvideo's, hij zorgt ervoor dat jouw marketing tot leven komt. 

Wat gaan we doen?

Een complete marketingstrategie voor jou

Als Another Concept partner zetten wij gedurende 6 maanden een volledige Inbound Marketing strategie voor je neer. Dit betekent dat we content in de volgende 3 fasen gaan inzetten:

  • Attract: We zorgen ervoor dat nieuwe mensen in aanraking komen met jouw bedrijf via je website, social media en andere kanalen
  • Convert: Om ervoor te zorgen dat deze nieuwe bezoekers jou ook echt iets gaan opleveren gaan we aan de slag met het verzamelen van contactgegevens via je website
  • Close: Nu is het tijd om de deal te sluiten en van bezoekers en contacten klanten te maken.

Daarbij is het belangrijk dat je samenhangend en waardevol communiceert. Dus weg met die losstaande Facebook berichten, sporadische blogs en kortstondige advertenties. We zetten een strategie neer die jouw klanten aanspreekt én vasthoudt.

Meld je op tijd aan

Er zijn maar 6 partner plekken beschikbaar

clock-time-stand-by-38267

Als je je voor 31 maart 2019 aanmeldt voor het partner programma betaal je hier in plaats van €1250,00 maar €500,00 per maand voor. Voor deze prijs ga je samen met Max 150 punten verdelen over je volledige marketing strategie. Denk hierbij aan social media marketing, SEO, fotografie en meer. Dat staat gelijk aan 15 uur die wij iedere maand voor jou gaan werken! Schrijf je dan wel op tijd in voor een intake, we hebben namelijk maar 6 vrije plekken!

Dit partner programma loopt 6 maanden. Wil je hierna stoppen? Dan zijn er geen kleine lettertjes. Je kunt er gewoon mee stoppen of ervoor kiezen om nog verder te groeien met Another Concept. De keuze is aan jou!

Klaar om partner te worden?

Schrijf je in voor een intake

Wij vinden het belangrijk om samen te werken met partners die er net zo hard voor willen gaan als wij. Daarom willen we je graag uitnodigen voor een intake. Tijdens de intake brengen we je huidige marketing efforts en doelstellingen goed in kaart. Na de intake weten we allebei wat het partner programma jou gaat opleveren. Zijn we allebei enthousiast? Gefeliciteerd, dan mag jij binnenkort Another Concept partner noemen!

Wil jij

  • Je marketing naar een hoger niveau tillen
  • Meer klanten uit je marketing efforts halen
  • Samenwerken met onze 4 Inbound Marketing experts
  • En dat voor maar €500,00 per maand?

Schrijf je dan voor 31 maart in voor een intake! Wacht er niet te lang mee, want er zijn maar 6 partner plekken beschikbaar.