wat houdt het in?

als partner werk je samen met ons aan jouw groei

Is jouw bedrijf klaar om te groeien? Heb je goede ideeën maar weet je niet hoe je die moet verpakken? Dan ben jij degene die wij zoeken voor ons partner programma! Als Another Concept kun je 6 maanden lang kennismaken met ons én Inbound Marketing. Daar krijg je een gedreven team en ontzettend veel gave content voor terug. 

Waarom wij dit Another Concept partner noemen? Omdat wij samen met jou willen werken aan de groei van jouw bedrijf. Jij hebt de kennis over jouw bedrijf, wij hebben de expertise om dit te verpakken in een strategie en content. Door dit met elkaar te delen behalen we de beste resultaten. 

Dit partner programma loopt 6 maanden. Wil je hierna stoppen? Dan zijn er geen kleine lettertjes. Je kunt er gewoon mee stoppen of ervoor kiezen om nog verder te groeien met Another Concept. De keuze is aan jou!

Wat gaan we doen?

GAVE CONTENT MET EEN STERKE MARKETING ACHTERGROND

Als Another Concept partner zetten wij gedurende 6 maanden een Inbound Marketing strategie voor je neer én voeren deze uit. Dit betekent dat we aan de slag gaan met het maken van gave content, zoals:

  • Video campagnes
  • Fotografie van jouw producten, diensten, team en meer
  • Email marketing
  • Landingspagina's die echt converteren
  • En meer!

Deze content zetten we in de 3 fasen van Inbound Marketing, attract, convert en close, in. Weg met die losstaande Facebook berichten, sporadische blogs en kortstondige advertenties. We zetten een strategie neer die jouw klanten aanspreekt én vasthoudt. Zo weten we zeker dat jouw traffic vergroot en deze nieuwe bezoekers ook echt iets gaan opleveren.

Hoe ervaren anderen het?

Maak kennis met onze partner Your Physical Coach

201811_Fitfair_132558_D850t_DSC_9639-2-2

Nicolette en Ronald van Your Physical Coach zijn gedreven personal trainers uit Elst. Gedreven en energiek als het gaat om de begeleiding van hun klanten, maar vooral ook wat de groei van hun bedrijf betreft. Met die drive in gedachten kwamen ze bij Another Concept terecht!

In de afgelopen maanden heeft Your Physical coach hard gewerkt aan het neerzetten van een sterke online basis. De website stond en de kennis van Nicolette en Ronald werd gedeeld op verschillende kanalen. Toch zat er meer in. Samen met Another Concept zijn ze de diepte in gegaan. Wie zijn hun klanten, waar kan de marketing worden verbeterd en wat gaat al hartstikke goed? Samen hebben we de puntjes op de i gezet en nieuwe ideeën uitgewerkt tot gave content. 

Inmiddels draaien er 2 landingspagina's, hebben we samen een e-book ontwikkeld, kunnen bezoekers zich direct inschrijven voor een intake via de website, worden er seo-geoptimaliseerde blogs door Your Physical coach en Another Concept geschreven en plaatsen we content voor de verschillende doelgroepen op social media. 

De sterke basis is nu uitgegroeid tot een volledige inbound marketing strategie. Dit is het resultaat van een fijne samenwerking! 

Wil jij dit ook?

Schrijf je in voor een intake

Wij vinden het belangrijk om samen te werken met partners die er net zo hard voor willen gaan als wij. Daarom willen we je graag uitnodigen voor een intake. Tijdens de intake brengen we je huidige marketing efforts en doelstellingen goed in kaart. Na de intake weten we allebei wat het partner programma jou gaat opleveren. Zijn we allebei enthousiast? Gefeliciteerd, dan mag jij binnenkort Another Concept partner noemen!

Wil jij

  • Je marketing naar een hoger niveau tillen
  • Gave content zien ontstaan
  • Meer klanten uit je marketing efforts halen
  • Samenwerken met onze Inbound Marketing experts
  • En dat voor maar €650,00 per maand?

Schrijf je dan in voor een intake! Dat is geheel vrijblijvend. Zo kunnen we allebei kijken of het klikt.